THE BUTTERFLY

SEO – OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija web sajtova za pretraživače (eng. Search engine optimization) predstavlja marketinšku disciplinu isključivo fokusiranu na bolju organsku (neplaćenu) pozicioniranost sajta prilikom dobijanja rezultata pretrage koja kombinuje tehničke i kreativne elemente potrebne za poboljšanje globalnog ranga određene stranice i povećanje količine preusmerenog saobraćaja sa pretraživača. Jednostavnije rečeno, SEO je odgovor na pitanje „Kako da mi sajt izađe na prvoj strani kada kucam na Google-u određeni pojam?” i predstavlja najefektivniju strategiju za postizanje maksimalnih rezultata. Kada ste dobro pozicionirani, raste broj posetilaca Vašem sajtu, samim tim raste broj upita koje dobijate, a sledstveno raste i obim Vašeg poslovanja. Vaša visoka pozicioniranost jednaka je Vašoj sveprisutnosti na tržištu bez plaćanja reklame, jer Google radi za Vas.

Da bi SEO optimizacija bila uspešno odrađena, potrebno je obaviti niz kompleksnih faza pri čemu Vam naš tim može pomoći u potpunosti. Sve što je potrebno jeste da se odlučite za jedan od naših SEO paketa i mi Vam garantujemo bolju pozicioniranost prilikom Google pretrage.

Naš tim se podrobno bavi istraživanjem tržišne konkurencije i preferenci Vaših korisnika i korisnica. Uz prikupljene statističke podatke za potrebe pozicioniranja Vaših sadržaja na pretraživačima, uveravamo Vas da ćemo Vas locirati kao primarne. Iskoristite priliku da Vaš brend bude visoko kotiran i daleko iznad ostalih u branši.

U našu sposobnost se možete uveriti i sami,  pogledajte na naš portfolio!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@thebutterfly.info ili putem neke od socijalnih mreža poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, LinkedIN-a Ili putem naše kontakt forme.

I ne zaboravite: Mi verujemo u Vas i u Vaše ideje i tu smo da ih razvijamo!