Elektronska prodavnica (E Shop), izuzetno popularna na Zapadu, a sve popularnija i u Srbiji, omogućava kupcima da kupovinu obave online iz udobnosti svog doma.  Prednosti integrisanja elektronske prodavnice na Vaš internet sajt su brojne i navešćemo samo neke od njih:

  1. 24h dostupnost – Kupci mogu pristupiti Vašem celokupnom asortimanu i kupovati proizvode 24 časa dnevno. Bez obzira da li je državni praznik, Božić, nedelja ili 4 ujutru Vaša prodavnica je uvek otvorena!
  2. Veliko tržište – Veličina tržišta za plasman Vašeg proizvoda se automatski povećava, jer se prodaja više fizički ne ograničava na prodajne objekte, već je proizvod dostupan širom sveta, svim korisnicima globalne internet mreže.
  3. Niži troškovi i cene proizvoda – Usled nižih troškova značajno se smanjuju i krajnje cene proizvoda za kupce.
  4. Zadovoljniji kupci – Brza usluga i mogućnost detaljnijeg opisa proizvoda koji se nalaze u Vašoj ponudi. Takođe, nema dugih čekanja u redovima, izbor je veći i kupci mogu na relativno brz način uporediti više različitih cena, pre samog plaćanja.
  5. Pristup većoj bazi podataka – Veća baza podataka znači i veće mogućnosti za širenje poslovanja.

Sama usluga integrisanja eShopa na Vaš sajt jeste jedan kompleksan proces i imajući u vidu različite potrebe naših klijenata, mi nudimo više paketa: