THE BUTTERFLY

IZRADA PRODAVNICE

WEB SHOP,  izuzetno popularna platforma na Zapadu, a sve popularnija i u Srbiji, omogućava kupcima da kupovinu obave online iz udobnosti svog doma. Prednosti integrisanja elektronske prodavnice na Vaš internet sajt su brojne i navešćemo samo neke od njih:

1. 24h dostupnost – Kupci mogu pristupiti Vašem celokupnom asortimanu i kupovati proizvode 24 časa dnevno. Bez obzira da li je državni praznik, Božić, nedelja ili 4 ujutru Vaša prodavnica je uvek otvorena!

2. Veliko tržište – Veličina tržišta za plasman Vašeg proizvoda se automatski povećava, jer se prodaja više fizički ne ograničava na prodajne objekte, već je proizvod dostupan širom sveta, svim korisnicima/ama globalne internet mreže.

3. Niži troškovi i cene proizvoda – Usled nižih troškova značajno se smanjuju i krajnje cene proizvoda za kupce.

4. Zadovoljniji kupci – Brza usluga i mogućnost detaljnijeg opisa proizvoda koji se nalaze u Vašoj ponudi. Takođe, nema dugih čekanja u redovima, izbor je veći i kupci mogu na relativno brz način uporediti više različitih cena, pre samog plaćanja.

5. Pristup većoj bazi podataka – Veća baza podataka znači i veće mogućnosti za širenje poslovanja.

U našu sposobnost se možete uveriti i sami,  pogledajte na naš portfolio!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@thebutterfly.info ili putem neke od socijalnih mreža poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, LinkedIN-a Ili putem naše kontakt forme.

I ne zaboravite: Mi verujemo u Vas i u Vaše ideje i tu smo da ih razvijamo!