THE BUTTERFLY

IZRADA WEB SAJTOVA

Razvijen i optimizovan web sajt je imperativ svakog biznisa u digitalnoj eri. Nakon tehnološke revolucije i obilja digitalnih inovacija, uređaji poput pametnih telefona i tableta postali su naša desna ruka. Čovek prosečno provede na internet platformama 24 časa nedeljno. Iskoristite priliku da Vaši preduzetnički koncepti budu upakovani u njima dostojan celofan. Profesionalni i pregledni web sajt optimizuje Vaš brend i omogućava mu integraciju u tržište rada, umrežavanje baze klijenata i klijentkinja i dolazak do njih uopšte.

Digitalna sfera Vašeg poslovanja je preko potrebna radi potpune profesionalizacije, izgradnje kvaliteta i komunikabilnosti sa širim javnim mnjenjem. U eri „kokakolizacije“ i „mekdonaldizacije“, internet pruža priliku praćenja globalnih trendova. Naša kreativna agencija ide u korak sa njima. Prateći tokove kretanja internacionalnih biznis formata, pokušavamo da pronađemo mesto za Vaš brend u širem koordinatnom sistemu. Naš cilj je da Vaš brend bude determinator promena u vodama u kojima se krećete. Uz pomoć naših usluga i u saradnji sa nama, pisaćete nove standarde tako da će konkurencija morati da ide u korak sa vama, a ne obratno.

Mislite da kasnite na žurku?
Statistički gledano, preko 50% malih firmi i preduzeća ne poseduje sopstvenu internet prezentaciju, što je zaista poražavajući podatak i neverovatan propust imajući u vidu njihovu cenovnu pristupačnost i učinkovitost.

Prednosti posedovanja websajta su zaista brojne, a mi ćemo navesti neke od njih:

1. KREDIBILITET – Prilikom donošenja odluka, potrošačima je potrebno da budu sigurni u šta ulažu svoj novac. Ukoliko ne posedujete websajt, najverovatnije Vas, bez obzira na novac koji ulažete u radio ili televizijski marketing, niko i neće doživeti kao ozbiljnog igrača na tržišnoj utakmici, pa samim tim ni kao moguću opciju. Ovo je posebno važno za preduzetnike koji nemaju svoje prodajne prostorije. Sa svakim poboljšanjem performansi Vašeg sajta, stičete Više potencijalnih klijenata.

2. PROFESIONALIZAM – Pružanjem uvida u Vaš dosadašnji rad, istorijat nastanka firme, davanjem mogućnosti postavljanja pitanja, ostavljanja komentara, konstruktivnih kritika i pohvala, kao i stalnim ažuriranjem sadržaja sajta, Vi akcentujete Vaš profesionalizam i stičete poverenje klijenata. Na taj način ostvarujete kontakt sa njima i pružate im uvid u katalog Vaših proizvoda i usluga davši im mogućnost da biraju iz udobnosti svoje kućne fotelje.

3. EFIKASNOST – Ono što su svakako prednosti svake vrste online marketinga, ne samo internet prezentacija, jeste da bez obzira na visinu početnog uloženog kapitala, Vi ostvarujete bar dvostruko veći profit. Iz ovoga se može doći do zaključka da je efikasnost direktno merljiva povratom investicije, dok visina ostvarenog profita varira u odnosu na investiranje. Što znači, svaki uloženi dinar u internet kampanju će nesumnjivo biti povraćen, a odluke o daljem ulaganju dovode do značajne multiplikacije profita. Uz to, izrada imidža brendova u digitalnom formatu postaje toliko učestala, da je jednostavno neophodno da i Vi svoje mesto pronađete na sajberspejsu. Nemojte dozvoliti da kaskate za konkurencijom ili da sedite na klupi kao rezerva dok je utakmica u jeku. I Vi možete postizati golove!

4. TRAJNOST – Jednom napravljena internet prezentacija je zauvek u Vašem posedu. Naravno, postoji potreba za njenim održavanjem u vidu ažuriranja, poboljšanjima performansi i promenama dizajna u skladu sa aktuelnim trendovima, ne bi li postignuti rezultati bili što bolji. Ne brinite, naš tim je tu da neprestano prati following vaše platforme i da, u skladu sa prikupljenim statističkim podacima, ispituje tržište i odgovara na preference i orijentacije.

5. RESPONZIVNOST – Responzivnost na web jeziku znači prilagođenost sajta svim vrstama tehnoloških uređaja. Jednom napravljen, Vaš internet sajt neće biti dostupan samo korisnicima/ama desktop računara, već će biti optimizovan i za mobilne telefone, tablete i laptop uređaje, tako da je radno vreme krajnje fluidan i apstraktan koncept. Vaš brend će biti živ 24/7 i opštedostupan! Iskoristite priliku da budete na vrhu Vaše branše i da kreirate trendove koji će drugi pomno pratiti.

Dozvolite nam da Vam pomognemo u tome.

Uveravamo vas da je The Butterfly kreativna agencija unikatna na tržištu marketinga i odnosa sa javnošću, kako su naše usluge izrazito visokog kvaliteta, ali i po najpristupačnijim cenama. Na Vama je da nas kontaktirate, potom će Vas naš tim profesionalaca ugostiti i saslušati Vašu priču i Vašu ideju. Obavićemo kompletnu analizu tržišta u potazi za dominantnim zahtevima i kretanju Vaše konkurencije. Ultimativno, u skladu sa pomenutim okvirima i Vašim preferencijama, izgradićemo plan promocije Vaših proizvoda i usluga i, prema tome, predložiti jedan od naših paketa iz ponude

U našu sposobnost se možete uveriti i sami,  pogledajte na naš portfolio!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@thebutterfly.info ili putem neke od socijalnih mreža poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, LinkedIN-a Ili putem naše kontakt forme.

I ne zaboravite: Mi verujemo u Vas i u Vaše ideje i tu smo da ih razvijamo!