Izrada Web sajtova

Pokrećete svoj biznis i dvoumite se da li Vam je potreban internet sajt? Odgovor je jednostavan. Danas je svakodnevnicu nemoguće zamisliti bez korišćenja tehnologije, pa samim tim i korišćenja interneta i mogućnosti koje nam on pruža. Kupujemo preko interneta, Google nam daje odgovore na bezbroj pitanja na dnevnom nivou, kada se odlučujemo za određeni proizvod ili uslugu uvek uzimamo u obzir komentare zadovoljnih ili nezadovoljnih kupaca ili klijenata na nekoj od društvenih mreža, pa čak i samo pretraživanje celokupne ponude tržišta sve više vršimo putem nekog od pretraživača iz udobnosti svoje sobe.

Sa druge strane, statistički gledano, preko 50% malih firmi i preduzeća ne poseduje sopstvenu internet prezentaciju, što je zaista poražavajući podatak i neverovatan propust imajući u vidu njihovu cenovnu pristupačnost i učinkovitost.

Prednosti posedovanja websjta su zaista brojne, a mi ćemo navesti neke od njih:

  1. KREDIBILITET – Prilikom donošenja odluka, potrošačima je potrebno da budu sigurni u šta ulažu svoj novac. Ukoliko ne posedujete websajt, najverovatnije Vas, bez obzira na novac koji ulažete u radio ili televizijski marketing, niko i neće doživeti kao ozbiljnog igrača na tržišnoj utakmici, pa samim tim ni kao moguću opciju. Ovo je posebno važno za preduzetnike koji nemaju svoje prodajne prostorije. Sa svakim poboljšanjem performansi Vašeg sajta, stičete Više potencijalnih klijenata.
  2. PROFESIONALIZAM – Pružanjem uvida u Vaš dosadašnji rad, istorijat nastanka firme, davanjem mogućnosti postavljanja pitanja, ostavljanja komentara, konstruktivnih kritika i pohvala, kao i stalnim ažuriranjem sadržaja sajta, Vi akcentujete Vaš profesionalizam i stičete poverenje klijenata.
  3. EFIKASNOST – Ono što su svakako prednosti svake vrste online marketinga, ne samo internet prezentacija, jeste da bez obzira na visinu početnog uloženog kapitala, Vi ostvarujete bar dvostruko veći profit. Iz ovoga se može doći do zaključka da je efikasnost direktno merljiva povratom investicije, dok visina ostvarenog profita varira u odnosu na investiranje. Što znači, svaki uloženi dinar u internet kampanju će nesumnjivo biti povraćen, a odluke o daljem ulaganju dovode do značajne multiplikacije profita.
  4. TRAJNOST – Jednom napravljana internet prezentacija je zauvek u Vašem posedu. Naravno, postoji potreba za njenim održavanjem u vidu ažuriranja, poboljšanjima performansi i promenama dizajna u skladu sa aktuelnim trendovima, ne bi li postignuti rezultati bili što bolji.
  5. RESPONZIVNOST – Responzivnost na web jeziku znači prilagođenost sajta svim vrstama tehnoloških uređaja. Jednom napravljen, Vaš internet sajt neće biti dostupan samo korisnicima desktop računara, već će biti optimizovan i za mobilne telefone, tablete i laptop uređaje.

Mi Vam nudimo sve ovo i mnogo više po najpristupačnijim cenama. Na Vama je samo da nas kontakirate, a naš tim profesionalaca će na osnovu Vaših preferencija uraditi kompletnu analizu tržišta, izraditi plan i prema tome predložiti jedan od paketa iz naše ponude: