THE BUTTERFLY

Radno vreme

Naše osnovno radno vreme je od ponedeljka do petka od 9h do 21h, vikendom za sve svoje klijente imamo dežurstvo od 11h do 14h kada proveravamo socijalne mreže klijentima koji imaju social media paket održavanja.

Zbog velikog broja zahteva klijenata van radnog vremena, odlučili smo da budemo dostupni za vas 24/7, 365 dana u godini i vikendom i državnim praznicima.

Molimo vas da nam na vreme šaljete zahteve, svi zahtevi van radnog vremena, vikendom i praznicima mogu biti urađeni na vaš zahtev, cena rada je 2.5x veća od redovne cene precizirane našim cenovnikom.

The Butterfly neće raditi za vreme državnih praznika koji su zakonom propisani i njih možete videti ovde, takođe za spajanje praznika ćemo pravovremeno obavestiti aktivne klijente.

——

Sve vrste zahteva šaljite na email info@thebutterfly.info i u cc emaila možete staviti i email sektora u zavisnosti od zahteva, primera radi, treba vam priprema za štampu email sa kompletnim brifom pošaljite i na design@thebutterfly.info

Fotografije je potrebno dostavljati u .jpg formatu, a sve veće fajlove dostavljate putem Google Drive-a, WeTransfer-a, Dropbox-a ili bilo kog drugog cloud servisa. Takođe svaki naš klijent ima već svoj folder za deljenje i sav materijal može tu dodati. Uputstvo za korišćenje Google Drive-a smo napravili kako bismo vam olakšali rad, jer mi koristimo Google Drive platformu i možete ga pročitati ovde.

Svaki sektor ima svoja interna pravila rada i možete ih pročitati.

——

SOCIAL TEAM – social@thebutterfly.info

Zahtevi poslati radnim danima (ponedeljak – petak) do 14h ukoliko naš tim proceni, mogu biti realizovani istog dana, ukoliko ne predviđaju novi dizajn, dok je rok za izradu novih dizajnerskih rešenja 2-5 radnih dana od dana prijema zahteva za potrebe održavanja društvenih mreža.

Ovaj rok može biti i duži, jer sam rok zavisi od konkretnog zahteva koji klijent postavi, a precizan rok biće svaki put definisan, o čemu će klijent biti blagovremen obavešten putem email-a.

Klijent treba da dostavi detaljnu specifikaciju (BRIEF) šta tačno želi na zvanični email info@thebutterfly.info, ukoliko se radi o nekom kompleksnijem zahtevu! Ukoliko zahtev nije poslat na email neće biti uzet u rad i razmatranje! Svi ostali tekući zahtevi manji zahtevi (koji podrazumevaju samo promenu teksta na već postojećim dizajnerskim rešenjima) mogu biti poslati preko VIBER grupe ili kontaktiranjem vašeg account-a radi brže komunikacije i realizacija, ali savetujemo da sva komunikacija bude putem email-a radi lakše organizacije rada.

——

DESIGN TEAM – design@thebutterfly.info

Zahtev poslat Design team-u biće obrađen u roku od 24h radnim danima i tada će naš tim sačiniti ponudu i odrediti rok izrade.

Vaš zahtev može biti realizovan i istog dana*, ali prosečno vreme realizacije zahteva je od 2-5 radnih dana od dana kada prihvatite ponudu i kada dostavite sav potreban materijal. Rok za realizaciju zahteva počinje da teče od trenutka kada je dostavljen materijal i prihvaćena ponuda.

Klijent treba da dostavi detaljnu specifikaciju (BRIEF) šta tačno želi NA EMAIL DESIGN TEAM-a – design@thebutterfly.info, a NIKAKO u VIBER GRUPI! Zahtev koji nije poslat na email neće biti uzet u rad. Klijent dostavlja okvirni ili konačni tekst koji želi, logo u vektorskom obliku i slike u visokoj rezoluciji (minimum 2000px).

Za sve kojima je komplikovano da šalju brief uvek mogu da popune naš dizajn brief upitnik ovde i poručite pripremu.

Ukoliko nemate tekst ili slike ili logo, naš team može da osmisli sve i da napravi kao i pribavi sav materijal ali ta usluga nije uračunata u cenu pripreme. Takođe nudimo i usluge lekture, korekture i prevoda i sve usluge su definisane copywriting cenovnikom.

Sav dostavljeni tekstualni materijal će biti unešen na pripreme u identičnoj verziji kao što nam je dostavljen. Ne odgovaramo za slovne i gramatičke greške na materijalima koje klijent dostavi i svaka dodatna izmena tarifira se po zvaničnom cenovniku.

Fotografije je potrebno dostavljati u .jpg formatu, a sve veće fajlove dostavljate putem Google Drive-a ili bilo kod drugog cloud servisa.

——

WEB TEAM – support@thebutterfly.info

Zahtevi poslati radnim danima (ponedeljak – petak) do 14h mogu biti realizovani istog dana*, u zavisnosti od kompleksnosti zahteva i paketa koji imate. U roku od 24 časa od prijema zahteva, web team će u svakom slučaju, odgovoriti na email, te precizno definisati rok za izvršenje konkretnog zadatka i obavestiti klijenta. Produženje roka je moguće ukoliko nastupe tehničke okolnosti koje nisu mogle biti objektivno sagledane u trenutku određivanja roka za izvršenje zadatka.

Web team će se potruditi da u roku od 24 časa reši svaki vaš problem u toku radnog vremena, radnim danima.

Klijent treba da dostavi detaljnu specifikaciju (BRIEF) šta tačno želi- support@thebutterfly.info, a NIKAKO u VIBER GRUPI! Zahtev koji nije poslat na email neće biti uzet u rad.

Sav dostavljeni tekstualni materijal će biti unešen na websajt u identičnoj verziji kao što nam je dostavljen. Ne odgovaramo za slovne i gramatičke greške na materijalima koje klijent dostavi i svaka dodatna izmena tarifira se po zvaničnom cenovniku. Takođe nudimo i usluge lekture, korekture i prevoda i sve usluge su definisane copywriting cenovnikom.

Fotografije je potrebno dostavljati u .jpg formatu, a sve veće fajlove dostavljate putem Google Drive-a ili bilo kod drugog cloud servisa.