THE BUTTERFLY

ODRŽAVANJE SAJTOVA

Pored usluge kreiranja Vašeg web sajta, naša kreativna agencija se bavi i njegovim održavanjem i razvijanjem. U podrobnim konsultacijama sa Vama, trudimo se da ostanemo u okviru Vaših koncepata krećući se tokovima globalnih trendova digitalnog marketinga.

Posrednik između Vas i Vaših klijenata i klijentkinja, ispitujemo aktuelno tržište unutar kojeg dejstvujete, analiziramo konkurenciju i, u skladu sa nedostacima, pokušavamo da u Vaše preduzetničke poduhvate implementiramo autentičnost i unikatnost. Kada se web sajt izradi, njegov kreativni rast i razvoj je imperativ. Kako poslujemo prema poslednjim svetskim standardima, naša agencija poseduje jedinstvene profesionalne metode ispitivanja tržišne konkurencije i javnog mnjenja koje nam pružaju uvid u to šta Vašem brendu nedostaje i kako ga možemo osvežiti i ažurirati.

Šta podrazumeva održavanje internet sajta?

1. AŽURIRANJE SADRŽAJA NA WEB SAJTU – Sadržaj sajta predstavlja sav materijal unet na sajt (tekstove, galerije, vesti, proizvode…) čija funkcija je privlačenje novih, a zadržavanje starih klijenata i klijentkinja. Imajući u vidu njegovu ciljnu funkciju, posebna pažnja se mora obratiti na ovaj deo održavanja i potrebno je redovno slati odgovarajući materijal, kako bi bio blagovremeno objavljen. Shodno tome, bavimo se monitoringom interakcija posetilaca Vašeg sajta kako bismo u budućnosti plasirali one sadržaje koji obuhvate najviše publike.

2. ODRŽAVANJE FUNKCIONALNOSTI – redovno rađenje back up-a, praćenje IT trendova, ažuriranje dodataka koji pospešuju funkcionalnost, redovno proveravanje linkova, testiranje brzine.

3. PRAĆENJE USPEŠNOSTI – Praćenje uspešnosti funkcionisanja sajta se može pratiti analizom poseta, kupovine, konverzija itd. Mi Vam šaljemo analizu funkcionalnosti u PDF formatu na nedeljnom ili mesečnom nivou prilagođenu Vašim potrebama (broj poseta, učestalost, ponašanje posetilaca, broj pregleda svake stranice, demografske kategorije, vrste uređaja sa kojih se pristupa sajtu…). Izuzetno smo ažurni i dozvoljavamo Vam da uspostavite kreativnu kontrolu nad Vašim platformama i da sve vreme znate šta se dešava!

4. MONITORING INFRASTRUKTURE – Upravljanje hostingom.

Zašto se odlučiti za nas?

Naša ekipa radi prema globalnim standardima digitalnog marketinga, grafičkog dizajna i razvoja i održavanja internet stranica. Uz profesionalnost i potpunu posvećenost našeg tima, budite sigurni da će Vaš projekat pronaći svoje mesto na tržištu i da će se u njega duboko integrisati. Prateći Vaše preference i mejnstrim trendove, trudimo se da pronađemo održiva rešenja koja su i trajna, i pouzdana, ali i vrlo isplativa. Bez obzira da li je Vaša firma mala ili se pak radi o korporativnoj, vladinoj ili nevladinoj organizaciji, mi ćemo odgovoriti na sve Vaše zahteve i pružiti svu potrebnu podršku.

U našu sposobnost se možete uveriti i sami,  pogledajte na naš portfolio!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@thebutterfly.info ili putem neke od socijalnih mreža poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, LinkedIN-a Ili putem naše kontakt forme.

I ne zaboravite: Mi verujemo u Vas i u Vaše ideje i tu smo da ih razvijamo!