The Butterfly se bavi pružanjem širokog spektra usluga iz oblasti digitalnog marketinga od 2015 godine. Naše višegodisnje iskustvo na ovom polju, kao i tim sastavljen od mladih profesionalaca iz različitih oblasti pomoći će Vam da svoje usluge i proizvode plasirate na tržište korišćenjem najmodernijih i najefektivnijih pristupa.

Ukoliko tek pokrećete novi biznis ili želite da osvežite I unapredite već postojeći, u zavisnosti od oblasti Vašeg poslovanja, mi ćemo sastaviti tim koji će Vaše zahteve obraditi efikasno I profesionalno, a Vas i Vaše potencijalne klijente će oduševiti svojom kreativnošću i originalnošću. Na osnovu temeljne analize i istraživanja konkurencije, pravimo plan u potpunosti prilagođen Vašim potrebama bilo da je u pitanju reklamiranje na društvenim mrežama, izrada internet sajtova i njihova optimizacija ili personalizovana dizajnerska rešenja.

Takođe, ono čime se najviše ponosimo I najviše ističemo jesu odgovornost i kvalitet poslovanja, pri čemu je svaki član našeg tima visoko motivisan i ulaže 100 posto sebe u toku kreativnog procesa.     

Od samog osnivanja, sarađujemo sa klijentima iz mnogobrojnih sfera zahvaljujući čijem poverenju nižemo poslovne uspehe i zahvaljujući čijim konstruktivnim kritikama postajemo samo još bolji, a u kvalitet naših usluga se možete uveriti i sami uvidom u naš raznovrsan portfolio.

Ukoliko vam se dopada ono što ste videli i saznali o nama i našem pristupu poslu, slobodno nas kontaktirajte putem sledećeg linka, email adrese office@thebutterfly.info, ili putem neke od socijalnih mreža, kao sto su Twitter, Facebook ili LinkedIn.

I zapamtite: Mi smo tu da zajedno sa Vama realizujemo svaku Vašu ideju I svaki Vaš cilj postaje I naš cilj, a mi ne odustajemo!