THE BUTTERFLY

GRAFIČKI DIZAJN

Jednostavno rečeno, grafički dizajn obuhvata veštinu kombinovanja slike i teksta. On je sublimacija različitih tipova dizajna i sa pravom se naziva multimedijalnom umetnošću 21. veka.

Grafički dizajn podrazumeva pružanje usluga vizuala za Vaš biznis, od vizit karata, flajera, roll up-ova, banner-a itd.

Proces uključuje vizuelnu komunikaciju poruka Vašeg brenda uz znakove, fotografiju i ilustracije. Cilj je da se kroz jezgrovite vizuale prenese suštinska poruka Vašeg poslovanja. Usluge grafičkog dizajna koriste se i za izradu web sajtova, kao i upravljanje društvenim mrežama, ali i u offline formatu.

Kreiranje logotipa, brendova i reklama predstavlja najučestaliji vid korišćenja ove tehnologije. Naši eksperti u ovoj branši pomno prate kretanje globalnih trendova u vizuelnoj komunikaciji i digitalnim umetnostima. Fokus nam je da Vašem preduzetničkom poduhvatu obezbedimo pakovanje kakvo zaslužuje, kako bismo ga blagovremeno ažururali i pozicionirali na tržištu kao primarnog u odnosu na vodeću konkurenciju.
Na taj način želimo da izgradimo imidž Vašeg poslovanja kao predominantnog.

Ova vrsta ulaganja je jednokratna, ali su posledica izrazito dalekosežne. Obezbedite svom brendu odgovarajući kolorit, logotip i ilustracije koje će ga učiniti prepoznatljivim i upečatljivim. Na ovu branšu našeg delovanja treba obratiti posebnu pažnju, jer je ona odlučujuća. Ideja je da Vas na širokom i sveobuhvatnom tržištu prepoznaju kao unikatne i autentične. Od znakova pored puta, do memoranduma i oglasa, grafički dizajn je sveobuhvatan. On može da pomogne da se proizvod ili usluga plasira na tržištu. Kroz nekoliko kompaktnih vizuala, grafički dizajn efektivno, konkrektno i koncizno komunicira određeni brend i pronalazi potrošačko telo.

U saradnji sa našim fotografima, kreativni dizajn tim bavi se stilizacijom i prezentacijom Vaših koncepata kroz odgovarajuće elemente.

Svaki uspešan grafički dizajner mora biti u stanju da sluša i oseća želje i potrebe klijent i da ih interpretira na najverodostojniji način, ali vodeći računa pri tome i o korisnosti stvorenog koncepta.

Dizajner mora balansirati između kreativnosti i efikasnosti, jer je ta zlatna sredina upravo ključ savršenstva.

The Butterfly nudi širok spektar dizajnerskih usluga – izradu vizit karti, memoranduma, brendiranje vozila, pravljenje cover fotografija za društvene mreže, dizajniranje promo materijala, kao i izradu materijala velikog formata (logo wall, roll up, bilboard).

U našu sposobnost se možete uveriti i sami,  pogledajte na naš portfolio!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@thebutterfly.info ili putem neke od socijalnih mreža poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, LinkedIN-a Ili putem naše kontakt forme.

I ne zaboravite: Mi verujemo u Vas i u Vaše ideje i tu smo da ih razvijamo!