5 aprila, 2021

Komarnici za vaš dom

Razmišljate o zameni stolarije u vašem domu….

Znate da vašem domu trebaju novi prozori. Šta sad?  Da li izabrati PVC stolariju i komarnike kao dodatak,da li staviti i roletne ukusi su različiti. Odlučivanje o stilu prozora koji želite može izgledati zastrašujuće, ali ne mora biti. Dvostruko okačeni prozori su odličan izbor za svaki dom.

Iako postoji mnogo opcija stila što se tiče prozora, najpopularniji izbor za zamenu prozora ostaje isti, dvostruko okačeni prozori. Dvostruko okačeni prozori imaju dva pokretna krila, jedan na vrhu i jedan na dnu. Ovo vam omogućava da otvorite prozor odozgo nadole ili odozdo prema gore.

Dvostruko okačeni prozori lako se čiste, svestrani su, sigurni su i odličan izvor ventilacije zraka. Vinilni dvostruko okačeni prozori savršeni su za gotovo svaki prostor u vašem domu i vrlo su niskog održavanja. Da li razmišljate da zamenite prozore kuće sa dvostruko okačenim prozorima?

PVC stolarija i komarnici pruzaju vam zaštitu od insekata u ovim toplim danima gde ima puno insekata koji ulaskom u kucu ometaju vas odmor.

Lako se čisti

Za razliku od jednostrukih prozora, dvostruko postavljeni prozori imaju dva prozorska krila. Ova lagana nagibna prozorska krila čine čišćenje prozora vašeg doma povetarcem. Pomoću dvostruko okačenih prozora možete da očistite i unutrašnjost i spoljašnjost prozora bez potrebe da koračate napolje. Ovo eliminiše gnjavažu i opasnost od upotrebe merdevina za čišćenje prozora uz istovremeno žongliranje sa sredstvima za čišćenje. PVC prozori i komarnici omogućavaju vam da prozori izgledaju potpuno novi iz udobnosti vlastitog doma.

Sigurnosne karakteristike

Sa dvostruko okačenim prozorima imate mogućnost izbora jedne ili dve unutrašnje brave u zavisnosti od veličine prozora. Ove brave će vam pružiti mir jer znate da se spolja ne mogu lako otvoriti.

Pored toga, dvostruko okačeni prozori imaju zasun za ventilaciju. Ovi ventilacioni zasuni su raspoređeni i nalaze se na unutrašnjoj strani prozora. Reze za ventilaciju ograničiće stepen do kog možete podizati ili spuštati gornji ili donji krilo. Sada možete da imate otvorene prozore, ali i dalje se osećate sigurno znajući da više ne mogu da se otvaraju.